Milesi Milesi banner
Termékcsalád ipari felhasználók részére Lakossági felhasználók

Bemutatkozás


Üdvözöljük az M.L.S. Magyarország Kft. új honlapján.

 Cégünk a Milesi Kft. utódjakén az olaszországi MILESI s.p.a. által előállított faipari felületkezelő anyagok képviseletét látja el Magyaroszágon 1995 óta.
 Az olasz gyártótól a cégünk kifejezetten faipari felhasználásra alkalmas bel- és kültéri lakkokat, festékeket, pigment-készítményeket, módosító adalékanyagokat, effektanyagokat és hígítókat „importál”. A cég forgalmaz még ragasztókat, bio felületápoló anyagokat. A németországi CLOU speciális effektfestékeinek, faápoló olajainak és fajavító tapaszainak, viaszainak, valamint a svájci DIOTROL természetes alapanyagokból előállított olajkészítmények könnyű elérhetőségét is biztosítjuk a magyarországi felhasználók részére.

 Az M.L.S. Magyarország ugyancsak kizárólagos képviseletét látja el a Unicoll faipari ragasztók, a csúcskategóriájú OLIVARI díszkilincsek, és az SCOOP rozsdamentes acélkilincsek gyártójának.

 A Milesi Kft. 2003 január elején Budapestről "ki"költözött a szigetszentmiklósi ipari parkba. Szigetszentmiklóson kifejezetten a cég fő kereskedelmi tevékenységének megfelelő raktárépületet építetett fel ügyfeleink minél gyorsabb, precízebb és kényelmesebb kiszolgálásának érdekében. Az újonan megépült raktárépület az egyik legmodernebb és legbiztonságosabb festékipari építmény Magyarországon.

 A Milesi magyarországi és olaszországi fejlesztőcsapatának folyamatos kooperációjának köszönhetően folyamatos fejlesztésekkel egyre modernebb, kezelhetőbb és ellenállóbb bevonati rendszereket hozunk létre ügyfeleinek megelégedésére.

 


 Amennyiben bármilyen kérdése, javaslata lenne a honlap tartalmával kapcsolatban, kérjük jelezze rövid elektronikus levélben, a milesi@milesi.hu címre eljuttatva.


 A honlap eredményes használatához sok sikert kívánunk!

 Viszonteladók

Hasznos tanácsok

Vizes termékek kényelmes felhordása

Tovább >>


Magyarországi importőr:
M.L.S. Magyarország Kft. 2310 Szigetszentmiklós, Sellő u. 8.  Tel./Fax: (06 24) 525 400