Bemutatkozás

Üdvözöljük!

Cégünk, az M.L.S. Magyarország Kft. 1995 óta látja el az olaszországi IVM Chemicals által gyártott Milesi felületkezelő termékek forgalmazását Magyarországon. A kifejezetten faipari felületkezelésre használt termékeink (pácok, lakkok, festékek, kültéri vékonylazúrok, vastaglazúr rendszerek stb.) hamar elnyerték ügyfeleink tetszését.

Célunk a könnyen elérhető, gyors és megbízható kiszolgálás, miközben a lakossági és ipari fafelületkezelés minden területén felmerülő igényeket igyekszünk kielégíteni. Mára az ország bármely részébe ellátogató technikusaink  és kiterjedt viszonteladói hálózatunk segítségével mindenki számára elérhetővé váltak termékeink.  A felmerülő kérdések és problémák megválaszolása, illetve megoldása érdekében ingyenes szaktanácsadást biztosítunk munkaidőben cégünk székhelyén valamint telefonon.

Az olaszországi gyártóval együttműködve termékeinket folyamatosan fejlesztjük, lépést tartva a modern kor igényeivel.

Székhelyünkön több ezer felületkezelt, pácolt színminta, antikolt felület, kül- és beltéri festékminta, vékony- és vastaglazúr minta áll ügyfeleink rendelkezésére. Kiállított felületmintáinkon, többek között, különböző fényességű lakkok, festékek és különleges hatású festékek is megtekinthetők.

A Milesi termékei mellett kizárólagos forgalmazóként látjuk el a Bona, Wagner, Diotrol, Olivari, Scoop, Durante & Vivan és Polistuc termékek képviseletét.